Sigurna kupnja

Osobni i kartični podatci koje nam povjeravate neće se pohranjivati i bit će dostupni isključivo ovlaštenim osobama u svrhu brze i sigurne realizacije Vaše kupnje. Plaćanje se vrši putem ePay aplikacije. ePay aplikacija je razvijena u suradnji sa stručnjacima iz PBZ Carda, čiji server se i koristi za autorizaciju kreditnih kartica. Osim American Express kartice moguće je izvršiti i autorizaciju MasterCard i VISA kreditnih kartice te Maestro debitne kartice. Cijeli postupak autorizacije kreditnih kartica je vrlo siguran jer se za komunikaciju između ePay aplikacije i PBZ Card servera koristi sigurna VPN veza. Isto tako, podaci o broju kreditne kartice se ne zapisuju čime se spriječava mogućnost zloupotrebe brojeva kartica.

Kupovina proizvoda na webshopu Satovi.com moguća je na tri načina:
 
  1. Plaćanje kreditnom karticom - Odaberite jednu od ponuđenih vrsta kreditne kartice i unesite tražene podatke. Kada potvrdite kupnju, na registriranu adresu elektroničke pošte ćete primiti potvrdu o primitku narudžbe, a mi ćemo Vam, po evidenciji uplate, poslati kupljeni proizvod na navedenu adresu.
 
  1. Plaćanje virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom – Putem registrirane adrese elektroničke pošte primit ćete ponudu na kojoj će se nalaziti svi potrebni podaci za uplatu na IBAN račun prodavatelja. Po evidenciji uplate (koja mora biti izvršena u roku od tri radna dana kako bi se jamčila dostupnost naručenog artikla), poslat ćemo proizvod na navedenu adresu.
 
  1. Plaćanje pouzećem* – Nakon zaprimljene narudžbe, proizvod ćemo poslati na navedenu adresu. Prilikom preuzimanja pošiljke, primatelj plaća iznos kupljenog proizvoda u gotovini.

*Neka mjesta u Republici Hrvatskoj nisu pokrivena dostavnom mrežom GLS-a te plaćanje pouzećem nije moguće. Više o lokacijama pogledajte na linku. 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?