Timberland, Rosefield i Versace popusti

 Outlet Specijal Satovi

Tražite savršen poklon? Suvenir? Ili možda novi ljetni modni dodatak? Watch Centar je rješenje za sve vaše slatke brige i želje. Sa više od 40 brendova satova i nakita, Watch Centar je zasigurno vaš prvi izbor jer može zadovoljiti čak i najspecifičniji ukus. 
Ovaj tjedan ćemo započeti sa akcijom na satove brendova Rosefield, Versace i Timberland na koje možete ostvariti popust od čak -25%.
Ukoliko ste jednostavnijeg ukusa i vjerujete u onu "manje je više" Rosefield je savršen brend za vas. Sa svojim finim linijama i minimalističkim detaljima zasigurno  će oduševiti mnoge. S druge strane, američki brend Timberland poznat je po svojim zemljanim tonovima i po svom robusnom, ali ujedno i profinjenom dizajnu. Kao šećer na kraju ostavili smo jedan i jedini Versace. Za ovaj kultni brend čuo je cijeli svijet. Poznat po svom inovativnom pristupu prema modnim kreacijama uglavnom postavlja nove modne trendove na globalno tržište. Kao div u modnom svijetu, oduvijek je bio poznat kao brend koji svatko mora imati u svojoj kolekciji.
Stoga ne dvojite i od 5. do 7. srpnja se zaputite u svoj obližnji Watch Centar ili na webshop satovi.com i oduševite se modelima koje smo pripremili za vas.*
 
*Popust se ne odnosi na već sniženi asortiman te se popusti i akcije ne zbrajaju.
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?