TIME FORCE ručni satovi

TIME FORCE ručni satovi

 

TIME FORCE robna marka osnovana je 1991. godine u Wallbachu, u Švicarskoj.

Prilikom pokretanja branda, ekipa TIME FORCE-a bila je odlučna proizvesti ručni sat vrhunske kvalitete, s prepoznatljivim vizualnim dizajnom koji je poremetio klasičnu, konzervativnu estetiku tradicionalnih švicarskih satova – i sve to po pristupačnoj cijeni.


TIME FORCE  je do danas ostao na glasu zbog živopisnog dizajna i visokokvalitetnih satova koji prikazuju pionirsku izvedbu, duh i autentični lifestyle. Hrabro elegantan, moderan i sportske tematike, brand je predan pružiti svakom okorjelom obožavatelju i ljubitelju ove robne marke širom svijeta vrhunsko iskustvo s najnovijim konceptima i jedinstvenim dizajnom.
 

 

ŽENSKA KOLEKCIJA RUČNIH SATOVA

Kao što ime govori, kolekcija STATUS CHRONO simbolizira neuhvatljivu crtu statusa i postignuća kroz konzervativni, ali zamamni sat koji služi kao izvanredan dodatak za elegantnu večeru ili avanturu na otvorenom, a istovremeno vas drži elegantnim uz dašak sportskog duha.

IZDVAJAMO:

 


 

MUŠKA KOLEKCIJA RUČNIH SATOVA

Kao jedna od prvih i najpoznatijih kolekcija, TIME MASTER kolekcija je apsolutna ravnoteža između klasičnog sata s ​​neospornim sportskim i robusnim izgledom. Upadljiv zbog masivnog promjera kućišta od 47 mm i primamljivog otvorenog kalendara oko brojčanika, ručni satovi ove kolekcije pružaju mogućnost da vrijeme gledate poput otvorene knjige. Visoki potisnici i krunica u kombinaciji s ikoničnom T-sekundom i luksuznom sklopivom kopčom uistinu ispunjavaju obećanje vrhunskih muških ručnih satova.

IZDVAJAMO:

 



 
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati