TW STEEL ACE DIVER – vrhunski i dostupni ronilački satovi

TW STEEL ACE DIVER – vrhunski i dostupni ronilački satovi

TW Steel se najnovijom ACE Diver kolekcijom upustio u vode profesionalnih ronilačkih satova jer ovi su modeli sposobni zaroniti do 300 m dubine

TW Steel je nizozemska urarska tvrtka najpoznatija po velikim, ali elegantnim muškim satovima. Tvrtka sa sjedištem u Amsterdamu postoji od 2005. te je od početka svoju ponudu temeljila na atraktivnim i široko pristupačnim modelima satova. Najnovija pak ponuda za TW Steel znači jedan korak više jer ulaze u novi segment predstavljanjem svog prvog vrhunskog ronilačkog sata u potpuno novoj kolekciji ACE Diver.

 

TW Steel model Ace Diver ACE402 

TW Steel model Ace Diver ACE400 

 

Ace Diver kolekciju čini pet modela izgrađenih na osnovi čeličnog kućišta promjera 44 mm, a razlikuju se po detaljima obrade i upotrebljenim bojama. Kućišta tako mogu biti mat ili polirana do visokog sjaja, a lice sata plavo ili crno. Kronografski mehanizam je švicarski, kvarcni uz mogućnost mjerenja 1/10 sekunde i uz bateriju dostatnu za 54 mjeseci rada.

TW Steel se najnovijom ACE Diver kolekcijom upustio u vode profesionalnih ronilačkih satova jer ovi su modeli sposobni zaroniti do 300 m dubine.

 

 

Konstrukcija kućišta rezultirala je impresivnom vodonepropusnošću od 300 m što je u rangu s brojnim profesionalnim modelima. Staklo je safirno s antireflektirajućim premazom, a indeksi i kazaljke ispunjeni Super-Luminova ispunom. Kućište je u kombinaciji s gumenim narukvicama opremljenim kopčom U oblika. TW Steel Ace Diver modeli dolaze u limitiranim edicijama od po 1.000 komada, a dostupni su i na stranicama Watch Centra, satovi.com.

 

TW Steel Ace Diver modeli dolaze u limitiranim edicijama od po 1.000 komada.​

 

 

Detaljnije o TW Steel ACE DIVER satovima:


 

Objavljeno: 4. 9. 2020., na Tilia Speculum
Tekst napisao: Zoran Supina
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati