TW STEEL za momčad Red Bull Holden Racing

TW STEEL za momčad Red Bull Holden Racing

TW Steel je predstavio nove modele nastale u partnerstvu s Red Bull Holden Racing momčadi


Partnerstva u svijetu satova i trkaćih momčadi nisu nepoznanica, a jedno od poznatijih je i ono između proizvođača satova TW Steela i trkače momčadi  Red Bull Holden Racing. Radi se o ekipi koja je u svijetu auto utrka prisutna od 2003. a ubilježila je već šest pobjeda u Bathurstu, osam vozačkih prvenstava, osam momčadskih prvenstava, preko 150 pobjeda u utrkama te više od 300 postolja. TW Steel je službeni urarski partner i mjeritelj vremena ovoj proslavljenoj momčadi, a za ovu je godinu predstavio dva modela iz kolekcije TW Steel Red Bull Holden Racing Team editions.

 

Partnerstvo od 2003. koje je rezultiralo brojnim uspjesima do danas

 

RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW998
Sportski kronograf u atraktivnoj bijelo plavoj kombinaciji krije se iza reference TW998. Radi se o modelu Red Bull Holden Racing Team Bathurst Edition opremljenog provjerenim Miyota 6S21 kronografskim mehanizmom smještenim u kućište od nehrđajućeg čelika promjera 46 mm. Atraktivno lice sata karakteriziraju plavi podbrojčanici s crvenim porubom te crvena kazaljke sekundi. Sportskom štihu doprinosi i plavi kožni remen prošiven bijelim koncem i podstavljen tekstilom vidljivim na perforacijama. Atraktivna kombinacija vodootporna do 100 m. Posebnu seriju označuju i potpisi na bijelom brojčaniku. Na luneti je ugravirana tahimetarska skala preko koje lako određujemo brzinu mjerenjem prolaska udaljenosti od jednog kilometra. Staklo je od safirnog kristala otporno na grebanje i premazano antireflektirajućim premazom. Sa stražnje strane na poklopcu kućišta utisnut je Red Bull Holden Racing Team logo.

 

TW Steel Red Bull Holden Racing Team Bathurst Edition TW998

 

RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW980
Drugi u nizu je dominantno plavi model većeg promjera, 48 mm u nehrđajućem čeliku 316L. Lunata je presvučena plavim PVD-om. Remen je također kožni plavi prošiven bijelim koncem, perforiran i podstavljen tekstilom. Kod njega su podbrojčanici su bijeli, a kazaljke sekundi i kronografa crvene bez dodatnog poruba. Sat je vodonepropustan do 100 m, a sa stražnje strane propoznatljiv po plavom poklopcu kućišta i Red Bull Holden logu.

 

TW Steel Red Bull Holden Racing Team TW980

 

TW STEEL RED BULL HOLDEN RACING TEAM TW998

Kućište: nehrđajući čelik 316L
Promjer kućišta: 46 mm
Mehanizam: kronograf Miyota 6S21
Remen: kožni, plavi, tekstilna podstava, perforirani
Staklo: safirni kristal presvučen antireflektirajučim premazom
Vodonepropusnost: 100 m
Bathurst Special Edition


Detaljnije o TW Steel ponudi možete saznati na satovi.com

 

 

Objavljeno: 31. 10. 2019., na Tilia Speculum
Tekst napisao: Josip Cerovec

 

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati