Na veselje svih ljubiteljica Guess satova, ovog Valentinova imate savršenu priliku uhvatiti svoj najdraži modni dodatak. Sat koji vam poklanjamo trenutno je jedan od najpoželjnijih modela koje imamo u ponudi.

Ovaj natječaj odlučili smo ponovno napraviti u suradnji s poznatom hrvatskom fitness trenericom Martinom Boščić koja svojim stilom života nadahnjuje i motivira sve one koji traže način da unaprijede svoje životne navike. Martina također voli nositi razne brandove iz Watch Centra te smo ju iz tog razloga pozvali da sudjeluje u natječaju i pomogne nekome osvojiti sat.

Pravila:

1. Follow @martina_boss

2. Follow @watch.centar

3. Lajk na fotku i u komentaru označiti minimalno jednu osobu koju ćeš također uključiti u igru 💓 Trajanje igre je do 14.2.!

Pobjednika biramo preko random.org aplikacije u petak, 14.2. Igra traje na profilu @watch.centar i @martina_boss gdje se također možete uključiti. Sretno! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

*Ova igra nema veze s Instagramom i u potpunosti je sponzorirana od strane organizatora*

 

Svim sudionicima želimo sreću!

 

NAGRADNI NATJEČAJ TRAJE OD 7.2. – 14.2.2019.

Dobitnik/ca Nagradnog Natječaja će biti proglašen/a 14.2.2019. Pobjednika natječaja ćemo birati pomoću random.org aplikacije koja će nasumično odabrati osobu koja je odradila sve potrebne korake nagradnog natječaja.

Nagradni natječaj traje od 7.2. – 14.2.2019.

Nagradni natječaj zove se ‘Valentinovski nagradni natječaj u suradnji s @martina_boss', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/), stranicu Martine Boščić (https://www.instagram.com/martina_boss), te lajkati post i u komentaru tagirati/označiti jednu ili više osoba koje ćete informirati o natječaju.

Pobjednik će biti odabran putem aplikacije, a dobitnik/cai će biti proglašen/a 14.2.2019.

Nagrada uključuje:

Guess Smooch W1205L1 - https://www.satovi.com/proizvod/smooch/W1205L1

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

‘Valentinovski nagradni natječaj u suradnji s @martina_boss':

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Valentinovski nagradni natječaj u suradnji s @martina_boss' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram stranici Organizatora – Watch Centra. (https://www.instagram.com/watch.centar/).

Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je odabir i poklanjanje gore navedenog Guess sata jednoj osobi koja prati Watch Centar Instagram stranicu, te Instagram stranicu Martine Boščić i koja u zadanom periodu lajkala te tagirala minimalno jednu osobu u svojem komentaru.  

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 7.2.2019., a završava 14.2.2019. U večernjim satima. Objava dobitnika će biti 14.2.2019. na Instagram storyju Watch Centra i na komentaru slike objavljene u četvrtak 7.2.2019. (https://www.instagram.com/watch.centar/) i na profilu Martine Boss @martina_boss.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/), lajkati post i u komentaru tagirati/označiti osobu koju želite informirati o natječaju.

Sudionik to može učiniti u razdoblju od 7.2.2019. do 14.2.2019.

Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja sa satom Guess Smooch W1205L1. Dobitnik/ca će biti objavljen/na na Instagram stranici Organizatora (u storyju te na slici od 7.2.2019.) te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviještene po završetku natječaja.

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Instagrama (https://www.instagram.com/), koje su kliknule ‘Prati Korisnika’ (‘Follow’) na stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Instagram i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrade će biti dogovorena sa pobjednikom po završetku natječaja. (https://www.instagram.com/watch.centar/).

PODJELA NAGRADE

Organizator će nagraditi jednu osobu sa satom Guess Smooch W1205L1 - https://www.satovi.com/proizvod/smooch/W1205L1

Dobitnik/ca će biti objavljen/a na Instagram stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku.

Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.

Natječaj traje od 7.2.2019. do 14.2.2019., a dobitnik/ca će biti objavljeni u petak (14.2.2019.).

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.

Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Instagram stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/).

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.

Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.

Instagram ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Instagramu.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?