Servis satova

Watch Centar Traži Ambasadora

Prijavi se i postani naš ambasador!

Postani ambasador Watch Centra i zgrabi godišnju zalihu satova!

Svakodnevno po bespućima Instagrama nailazimo na ljude koji imaju oko za detalje, smisao za modu, ljubav prema satovima i koji nas inspiriraju i uljepšavaju nam svakodnevicu. Svi oni koji se prepoznaju u nekom od navedenih opisa dobrodošli su odazvati se na natječaj Watch Centra koji će nekima od njima donijeti jednu zanimljivu suradnju, nova poznanstva, priliku da se pokažu pred mnogobrojnim fanovima i kupcima Watch Centra, ali i da si opskrbe godišnju zalihu satova.

Watch Centar posluje širom Hrvatske već dugi niz godina i u svojoj ponudi ima satove i modni nakit renomiranih svjetskih brendova kao što su Galileo, Gc, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Pierre Lannier, Rosefield, Swatch, Timex, TW Steel, Karl Lagerfeld, Adore, Brosway i brojni drugi. Vjerujemo da nema ljubitelja mode koji ne bi poželio neki od tih ukrasa i na svojoj ruci. S istim tim uvjerenjem je ekipa Watch Centra krenula u potragu za svojim ambasadorima.

Za mjesta u redovima ambasadora Watch Centra mogu se prijaviti svi. Uvjet nije ni spol, ni dob, ni broj followersa, ni popularnost na društvenim mrežama. Jedini uvjeti su dobro oko za detalje i doza kreativnosti.
Ako se u tome prepoznajete, evo i detalja o nagradnom natječaju:
  1. Do 31.03. na svom instagram profilu objavi fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat
  2. Uz fotografiju tagiraj @watch.centar i označi ju s #SaStilomNaVrijeme (pripazi da ti je Instagram profil otvoren za javnost)
  3. U opisu objasni zašto misliš da bi baš ti trebao/la postati ambasador Watch Centra
  4. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Hrvatske.
Stručni žiri Watch Centra će na temelju vaših objava izabrati svoje ambasadore koje potom čeka godina dana jedne lijepe modne suradnje, a nakon toga, tko zna... samo nebo je granica!  
Natječaj traje od 1.3.2018. do 31.3.2018.

[NAGRADNI NATJEČAJ - Watch Centar Traži Ambasadora]

Nagradni natječaj traje od 1.3.2018. do 31.3.2018.

Nagradni natječaj zove se ‘Watch Centar Traži Ambasadora', a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju objaviti fotografiju na tvom Instagram profilu, u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat, uz fotografiju je potrebno tagirati @watch.centar i označiti s hastagom #SaStilomNaVrijeme (pripaziti da ti je Instagram profil otvoren za javnost)

Pobjednik će biti odabran tokom travnja nakon što stručni žiri Watch Centra kontaktira kandidate i s njima obavi razgovore.

Nagrada uključuje godišnju suradnju s Watch Centrom gdje će pobjednici imati ulogu ambasadora pojedinog branda i uz to dobiti godišnju zalihu satova koju će watch centar definirati pri razgovoru s kandidatima.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

‘Watch Centar Traži Ambasadora':

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Organizator nagradnog natječaja ‘Watch Centar Traži Ambasadora' je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).

Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram (https://www.instagram.com/watch.centar/) i Facebook (www.facebook.com/Watch.Centar) stranici Organizatora – Watch Centra.

Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.

Cilj natječaja je odabir kandidata koji će biti predstavljeni kao ambasadori tvrtke i zastupati će pojedini brand ovisno o dogovoru s organizatorom.

TRAJANJE NATJEČAJA

Natječaj započinje 1.3.2018., a završava 31.3.2018. u 24:00 sata. Objava dobitnika će bititijekom travnja, nakon što se obave svi razgovori s potencijalnim kandidatima. Rezultati će biti objavljeni na službenim Facebook i Instagram profilima Watch Centra

 

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU

  1. Do 31.03. na svom Instagram profilu potrebno je objaviti fotografiju u kojoj glavnu ulogu ima tvoj najdraži sat

  2. Uz fotografiju tagiraj @watch.centar i označi ju s #SaStilomNaVrijeme (pripazi da ti je Instagram profil otvoren za javnost)

  3. U opisu objasni zašto misliš da bi baš ti trebao/la postati ambasador Watch Centra

  4. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni državljani Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj.

 

Sudionik to može učiniti u razdoblju od 1.3.2018. do 31.3.2018. do 24:00 sati.

Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će odabrati 6 osoba koje će pokazati najinteresantnije slike i Instagram profile te će rasporediti kandidate na pojedine brandove. Dobitnici će biti objavljeni na Instagram i Facebook stranici Organizatora te će u dogovoru s Organizatorom dogovoriti suradnju, svoje zadatke i odgovornosti te godišnju zalihu satova.

TKO MOŽE SUDJELOVATI

Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na Instagram stranici (www.instagram.com), koje su ispoštovale gore navedena pravila natječaja.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane Organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu ambasadori Watch Centra, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem slika i komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram i Facebook profilu, softver na društvenoj mreži Facebook i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE

Budući da se radi o natječaju u kojem pobjednici postaju ambasadori Watch Centra, kandidati će prvo biti pozvani u sjedište Watch Centra kako bi se obavili dodatni razgovori i definirala godišnja suradnja te godišnje zaliha satova. Ukoliko kandidati nisu u mogućnosti doći do sjedišta, Organizator će obaviti telefonski razgovor s pobjednicima te će godišnju zalihu satova poslati poštom.

PODJELA NAGRADE

Organizator će odabrati 6 pobjednika koji će predstavljati watch centar kao njegovi ambasadori.

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram i Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni po završetku. Nagrada nije prenosiva.

Natječaj traje od 1.3. – 31.3.2018., a dobitnici će biti objavljeni tijekom travnja nakon što se obave svi potrebni razgovori s kandidatima.

POSEBNE NAPOMENE

Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su dogovorene od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.

Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.

Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Instagram ili Facebook stranici Watch Centra.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.

Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom i Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Instagramu ili Facebooku.

Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?