Besplatna dostava iznad 350 kn - Satovi.com

Besplatna dostava iznad 350 kn

 

Cijena dostave za naručene proizvode u iznosu do 349,99 kn iznosi 30,00 kn. Dostava za naručene proizvode u iznosu od najmanje 350,00 kn je besplatna. Usluga dostave prema državama Europske Unije iznosi 150,00 kn, neovisno o cijeni naručenih proizvoda.

Dostavu Vašeg proizvoda izvršit će tvrtka GLS, prepoznata po brzoj i pouzdanoj isporuci u svim dijelovima Republike Hrvatske, kao i u inozemstvu. Neposredno nakon slanja pošiljke, na Vašu e-mail adresu primit ćete poruku s brojem prijevoznice kojim se možete služiti za praćenje, kako biste u svakom trenutku imali informaciju o statusu očekivane pošiljke.

LINK ZA PRAĆENJE POŠILJKE

Tijekom subote, nedjelje i neradnih dana narudžba putem webshopa je moguća, no obrada narudžbe će krenuti tek tijekom sljedećeg radnog dana, a dostava će biti izvršena kroz 5 radnih dana. Rok isporuke može biti nešto duži u vrijeme velikih sniženja i neradnih dana te blagdana.

Prije otpreme, proizvod je detaljno pregledan, pripremljen i zapakiran tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Molimo da prilikom preuzimanja paketa od djelatnika dostavne službe provjerite stanje proizvoda i ambalaže te nas radi eventualnih oštećenja obavijestite najkasnije u roku od 24 sata putem e-mail adrese shop@satovi.com ili telefonskog broja 01/6175-356. Nakon tog razdoblja, odgovornost za stanje proizvoda i ambalaže prenosi se na kupca te se takve reklamacije neće prihvatiti ili razmatrati.

Ukoliko je paket vidljivo oštećen, molimo da na to ukažete djelatniku dostavne službe, odbijete primitak i obavijestite nas o tome.

 

 

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati