CASIO G-SHOCK SPORTY SKELETONOživite šareni izgled osamdesetih na zglobu pomoću novih G-SHOCK modela. Poluprozirni dizajn Sporty Skeleton G-SHOCK kolekcije bogat je fluorescentnim bojama nadahnutim uličnim stilom desetljeća.

 
Skeleton modeli odlikuje se svijetlim narukvicama i kućištima te iako na prvu izgledaju krhko zadržali su sve osobine robusnih G-Shock modela. Otporni na udarce i trešnju te spremni na zaron od 200 m osnovni su pokazatelji ozbiljnosti ovih modela.
 

Casio G-Shock Sporty Skeleton DW 5600LS 2ER
 
Elektro-luminiscentni panel čini da cijelo lice svijetli radi lakšeg očitavanja podataka. Kod G-Shock Sporty Skeleton modela mala svjetlosna dioda trepće čim se aktivira alarm, dovrši odbrojavanje ili navrši puni sat. Štoperica je vrlo svestrana. Mjeri proteklo vrijeme, međuvremena i konačno vrijeme s točnošću od 1/100 sekunde. Ukupno sat može mjeriti vrijeme do 24 sata.
 

Funkcija Multi Alarma označava višenamjenskim alarm. Prevedeno, imamo dnevni alarm, oglašava se u isto vrijeme svaki dan, datumski alarm, poput podsjetnika na rođendane i sl., mjesečni alarm, oglašava se istog dana u isto vrijeme svakog mjeseca te alarm za svaki dan određenog mjeseca.
 

Casio G-Shock Sporty Skeleton DW 5600LS 7ER
 
Jednom namješten, kalendar ne zahtijeva nikakve korekcije te točno pokazuje dan, datum i mjesec. Kućište je obučeno u sintetičku smolu od koje je i narukvica. Sintetička smola idealan je materijal zahvaljujući izuzetno trajnim i fleksibilnim svojstvima.


Preciznost mehanizma iznosi +/- 15 sekundi na mjesec, a baterija je dostatna za dvije godine rada. Kućište je veličinom prihvatljivo za svaku ruku, osobito kad se od G-Shock modela ne očekuje neupadljivost. Površina mu je omeđene unutar  48,9 mm x 42,8 mm, a debljina iznosi 13,4 mm. Sat nije niti pretežak, svega 53 g.

Ostali modeli iz G-Shock SPORTY SKELETON kolekcije

 

Casio G-Shock Sporty Skeleton DW 6900LS 1ER


Casio G-Shock Sporty Skeleton GA 110LS 1AERKompletnu ponudu G-Shock modela provjerite na satovi.com.
Objavljeno: 4. 9. 2020. na Tilia Speculum
Tekst napisao: Zoran Supina
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Spol

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalim promocijama?
Prijavite se na naš newsletter i odmah ostvarite 15% popusta na prvu kupovinu!