Giveaway za Majčin dan!

 
U Watch Centru smo ovaj vikend odlučili posvetiti svim majkama, pa smo uz popust na Rosefield satove odlučili da ćemo jedan i pokloniti. Uključite se u naš giveaway i osvojite poklon za najvažniju osobu u svom životu.
 
Pravila nagradnog natječaja:
Zapratiti Watch Centar na Instagramu ili Facebooku
Ispod fotke s giveawayom nam napiši što tvoju majku čini posebnom, a najoriginalniji odgovor nagrađujemo!
Trajanje nagradnog natječaja je od 10.5.2019. do 12.5.2019., a natječaj traje na Instagram i Facebook stranicama Watch Centra.
 
*Ovaj nagradni natječaj nema veze s Instagramom i Facebookom te je u potpunosti sponzoriran od strane organizatora*
Svim sudionicima želimo sreću!
NAGRADNI NATJEČAJ TRAJE OD 10.5. DO 12.5.2019.
Dobitnik/ca nagradnog natječaja će biti proglašen/a 12.5.2019.  Nagradni natječaj traje od 10.5. do 12.5.2019.
Nagradni natječaj zove se "Giveaway za Majčin dan“, a za sudjelovanje je potrebno u zadanom razdoblju zapratiti Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/) ili Facebook stranicu (https://www.facebook.com/Watch.Centar/), te ostaviti komentar ispod fotografije s giveawayom. Pobjednik/ca će biti proglašen/a 12.5.2019.
Nagrada uključuje: 1 Rosefield sat - QWPR-Q11
 
PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
"Giveaway Majčin dan“
ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA
Organizator nagradnog natječaja "Giveaway Majčin dan“  je Watch Centar d.o.o. (u daljnjem tekstu: Organizator).
Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram i Facebook stranici Organizatora – Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/ i https://www.facebook.com/Watch.Centar/).
Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na stranici.
SVRHA I CILJ NATJEČAJA
Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora.
Cilj natječaja je odabir i poklanjanje Rosefield sata jednom sudioniku koji prati Watch Centar Instagram ili Facebook stranicu i koji u zadanom periodu ostavi komentar ispod fotografije.
TRAJANJE NATJEČAJA
Natječaj započinje 10.5.2019. u podne, a završava 12.5.2019. u večernjim satima. Objava dobitnika će biti 12.5.2019.
KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u zadanom razdoblju lajkati Watch Centar Instagram stranicu (https://www.instagram.com/watch.centar/?hl=en) ili Watch Centar Facebook stranicu (https://www.facebook.com/Watch.Centar/) , te ostaviti komentar ispod fotografije s giveawayom. Sudionik to može učiniti u razdoblju od 10.5.2019. do 12.5.2019.
Komentar mora biti neuvredljiv za bilo koga, a ako bude imao elemente uvredljivog sadržaja, natjecatelju će se onemogućiti daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju.
Organizator zadržava pravo diskvalifikacije bilo kojeg komentara iz natječaja ukoliko procijeni da on može imati nepoželjan utjecaj. Organizator će nagraditi jednu osobu koja je ispoštovala pravila nagradnog natječaja, a dobiti će Rosefield sat. Dobitnik/ca će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten/na po završetku natječaja.
TKO MOŽE SUDJELOVATI
Da bi sudjelovali u natječaju, sudionici trebaju imati najmanje 18 godina u trenutku početka natječaja te mora imati prebivalište u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju, u skladu sa zakonom. Ako je dobitnik nagrade malodobna osoba, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju, nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.
Natječaj je otvoren za sve osobe registrirane na stranici Instagrama (https://www.instagram.com/), koje su kliknule ‘Prati Korisnika’ (‘Follow’) na stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/) i sve one osobe koje su registrirane na Facebook stranici (https://www.facebook.com/), koje su kliknule ‘Sviđa mi se’ (‘Like’) na stranici Watch Centra (https://www.facebook.com/Watch.Centar/).
Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se podaci i materijali mogu od strane organizatora koristiti u promotivne svrhe, a bez da se za to treba tražiti bilo kakav daljnji pristanak sudionika odnosno bez naknade istom. Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i fotografija mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.
Svaka osoba može sudjelovati u nagradnom natječaju s neograničenim brojem komentara. U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, Sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Instagram profilu, softver na društvenoj mreži Instagram i drugo, a za koje komunikacijske kanale su sudionikovi kontakti dostupni organizatoru sa sudionikovog Instagram profila.
MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE
Obavijest o mjestu i načinu preuzimanja nagrada će biti objavljena po završetku natječaja na Instagram stranici Watch Centra (https://www.instagram.com/watch.centar/) i na Facebook stranici Watch Centra (https://www.facebook.com/Watch.Centar/).
PODJELA NAGRADE
Organizator će nagraditi jednu osobu s jednim Rosefield satom. Dobitnik/ca će biti objavljen/na na Instagram i Facebook stranici Watch Centra te će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješten/na po završetku.
Nagrada nije prenosiva i ne mogu je osvojiti osobe koje su u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koji priređuje nagradni natječaj.
Natječaj traje od 10.5.2019. do 12.5.2019., a dobitnik/ca će biti objavljen u nedjelju navečer (12.5.2019.).
POSEBNE NAPOMENE
Komentari fanova i dijeljenja komentara su dobrodošli. Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj.
Svi Sudionici odgovorni su za bilo kakve troškove ili izdatke koje bi mogli prouzročiti svojim sudjelovanjem u Natječaju. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Natječaju. Pored toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade i slično, sukladno važećim zakonskim odredbama i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje vlastito ime.
Sudionici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj natječaj u Inbox na Instagram (https://www.instagram.com/watch.centar/) ili Facebook (https://www.facebook.com/Watch.Centar/) stranici Watch Centra.
Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ako smatra da za to postoji opravdani razlog.
Instagram i Facebook nisu odgovorni za promociju niti imaju veze s natječajem te ih se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika.
Instagram I Facebook ni na koji način ne sponzoriraju ili upravljaju natječajem niti je isti ikako povezan s Instagramom i Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Instagramu i Facebooku.
 
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Spol

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalnim ponudama?