NOVA KOLEKCIJA GUESS NAKITA


 

Predstavljamo vam novu kolekciju Guess nakita za ljeto 2020. Kao i uvijek, Guess prati najnovije trendove u svijetu mode. Zajednička značajka cjelokupne kolekcije i svih linija je uočljivost oznaka brenda, a sav nakit je izrađen od nehrđajućeg čelika te ga nadopunjuju Swarovski kristali.


Guess Icon je linija koja prati trend minimalizma u izradi nakita, ali s notama prepoznatljivim za Guess. Trend slojevitog nakita je prisutan u ogrlicama koje su kombinacija lanaca različitih dužina ili pak u narukvicama koje se mogu nositi pojedinačno, ali i zajedno. Naravno, na svim komadima se nalazi prepoznatljiv i uočljiv logo brenda, bilo da se radi o kombinaciji jednog ili četiriju slova G. Gotovo svi modeli su ukrašeni popularnim Swarovski kristalima.
 

Guess Poolside Luxe je linija nakita inspirirana ljetom, morem, kupanjem i opuštajućim aktivnostima. Neodoljivi Swarovski kristali još jače sjaje prilikom reflektiranja u vodi. Inspirirana Los Angelesom i prekrasnim kalifornijskim plažama, ova linija je idealna za uklapanje u ljetne odjevne kombinacije.

Guess Generation Festival linija nakita orijentirana je prema instagramskim trendovima koji će ove sezone biti popularni kod influencera. Namijenjena je mlađoj publici, a tema kolekcije je iznimno popularan Coachella festival. Detalji su raznobojni, modeli su dizajnirani u boho stilu, a sadrže simbole poput krune, tijare i sladoleda – simbole koji podsjećaju na ljeto, izlaske i bezbrižnost.
 

Guess Rocks je linija namijenjena svim hrabrim i odvažnim Guess djevojkama. Dizajn koji podsjeća na piercinge za tijelo reflektira avanturistički duh ljubitelja brenda Guess. Pojedini komadi nakita su dekorirani motivima sjajnih novčića, dok dio kolekcije pod nazivom Liquid kombinira jednostavan dizajn i valovite oblike s istaknutim logom brenda, čime je stvorena vrlo ženstvena kolekcija nakita.
 

Modele nakita iz nove Guess kolekcije možete kupiti u Watch Centar poslovnicama ili u webshopu. Požurite i odaberite nešto za sebe, vjerujemo da izbora ne nedostaje!
 
ISTRAŽI DETALJNIJE NOVU KOLEKCIJU:

Dostava je BESPLATNA za sve narudžbe.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Spol

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalim promocijama?
Prijavite se na naš newsletter i odmah ostvarite 15% popusta na prvu kupovinu!