NOVO - SWATCH BIG BOLD PLANETS

NOVO - SWATCH BIG BOLD PLANETS

 

TIME TO THINK COLOR!

Živimo u svijetu u kojemu većina razmišlja binarno, a Vi baš namjerno razmišljajte izvan okvira. Dopustite da Vas boja odvede u neku drugu dimenziju, na neke druge planete s novom Swatch kolekcijom satova Big Bold Planets. Koja je Vaša boja - plava, narančasta, ljubičasta ili zelena? 

Često Vam govore kako živite s glavom u oblacima? Odlično! Vi imate neki svoj svijet, istražite ga uz nebesko plavi Swatch Second Home model sata iz Big Bold Planets kolekcije.


Za individualce, koji uvijek idu lijevo kada drugi idu desno, tu je Oops! narančasti model iz Big Bold Planets. Ova boja predstavlja toplinu, hrabrost i pozitivne vibracije.

Radoznali ste i volite istraživati? Otkrijte nove horizonte s Touchdown modelom iz Big Bold Planets kolekcije. Ovaj model ljubičaste boje, koja predstavlja magiju, kreativnost i misteriju, je sve što trebate za dobru avanturu.

Svi se ponekad osjećamo kao da ne pripadamo, kao da smo svemirci među ljudima. Koga briga! Opustite se i istražite svoj svemir uz Come in piece! model iz Big Bold Planets kolekcije. Ovaj zeleni vibrantni model teleportirat će Vaš modni stil u drugu dimenziju.

Vrhunska kvaliteta izrade, moderan dizajn, jarke boje i intrigantni otvoreni mehanizmi čine Swatch satove jedinstvenima u svijetu. Pogledajte Big Bold Planets kolekciju u našoj ponudi, no i Monthly Drops, Bioceramic i druge kolekcije. Birajte između šarenih kreacija i modernih trendi satova ili pak elegantnih i sportskih satova. Odaberite iz naše ponude model koji odražava upravo Vaš stil.

POGLEDAJ NAJNOVIJE SWATCH KOLEKCIJE

 


  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati