NOVO U PONUDI WEBSHOPA - ACCESSORIES

NOVO U PONUDI WEBSHOPA - ACCESSORIES

 

Stigao je ACCESSORIES na
www.satovi.com!

Od sada, osim u našim odabranim Watch Centar poslovnicama, nudimo i na našem webshopu veliki izbor torbi i novčanika poznatih brendova: Guess i Secrid, te LE BOUCLE remene za hlače.

Kada govorimo o torbama i novčanicima, GUESS je kultno ime modne scene i predvodnik modernog, trendovskog dizajna. Profinjen dizajn s mnoštvom atraktivnih detalja čini GUESS accessories pravim izborom za modno osviještene žene.

Od početka svojeg putovanja prije 20 godina, SECRID spaja iskustvo u modi i dizajniranju proizvoda kako bi stvorio visokokvalitetne džepne novčanike. 

Tvrtka LA BOUCLE specijalizirana je za izradu samo jednog proizvoda – remena. Međutim, to nije još jedan u nizu običnih brandova. Korištenjem najnovijih tehnologija stvoren je jednostavan, vrlo udoban proizvod, uz korištenje najboljih materijala.

 

 

Kolekcija SECRID kompaktnih džepnih novčanika, visokokvalitetne izrade s RFID zaštitom pruža vam sigurnost, pouzdanost i kvalitetu.
Industrijski dizajn i modni trendovi spajaju se u ovim novčanicima džepne veličine. Riječ je o proizvodu izrađenom u Nizozemskoj od kvalitetnih materijala te kože proizvedene u Italiji i Francuskoj.
Ovi novčanici moderna su verzija novčanika i držača kartica. Namijenjeni su čovjeku novog doba, čovjeku koji cijeni kvalitetu i sigurnost. Imaju RFID zaštitu te jednostavan i brz pristup karticama. Patentirani mehanizam omogućuje lagano vađenje kartica jednim jednostavnim pokretom.
U kolekciji ćete pronaći modele različitih boja, uzoraka i materijala. Budite u trendu!
SECRID džepni novčanici sa zanimljivim detaljima pravo su modno osvježenje. Od decentnih modela do modela jarkih boja – u ponudi možete pronaći unisex, ženske i muške novčanike za svaku prigodu.


Pogledaj ponudu SECRID novčanika

SECRID novčanici 

 

Kvalitetna i moderna torba podići će svaku odjevnu kombinaciju, a ruksak će joj pružiti dozu modernosti i ležernosti. Kada govorimo o torbama, GUESS je kultno ime modne scene i predvodnik modernog, trendovskog dizajna. GUESS torbe namijenjene su urbanim ženama koje cijene upečatljiv dizajn i uz pomoć modnih dodataka žele istaknuti svoju osobnost. S njima ćete upotpuniti svoje odjevne kombinacije, plijeniti poglede i naglasiti svoju eleganciju. Profinjen dizajn s mnoštvom atraktivnih detalja čini GUESS torbe pravim izborom za modno osviještene žene


Pogledaj ponudu GUESS torbi i novčanika

GUESS torbe i novčanici 


Jedini remen koji trebate nositi je LA BOUCLE, remen vrhunske kvalitete. Napravljen je za sve veličine struka i za sve aktivnosti. Svaki remen ručno je izrađen od kvalitetnih materijala, s ciljem dugotrajnosti. Jednostavnost, višebojnost i bezvremenski dizajn – LA BOUCLE remeni su stvoreni kako bi odgovarali većini odjevnih kombinacija, u skladu s geslom „Kupujte manje, kupujte bolje“. Prikladni su za svakodnevne aktivnosti – gdje god da se nalazite i gdje god da ste krenuli. Za razliku od bilo kojeg drugog remena, LA BOUCLE je spreman slijediti vaš životni stil.
 


Pogledaj ponudu LA BOUCLE remena za hlače

LA BOUCLE remeni 


  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati