Povrat i zamjena

Za proizvode koji su kupljeni putem internetske stranice www.satovi.com, moguće je izvršiti zamjenu drugim proizvodom u plaćenom iznosu (ili skupljim uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) ili povrat novca u punom iznosu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka proizvoda.

Proizvod i ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni te je potrebno da se, zajedno s pripadajućim dokumentima, pošalju na adresu prodavatelja(Watch Centar d.o.o, Jaruščica 15, 10000 Zagreb). Prije toga, molimo Vas da ispunite ovaj obrazac za povrat proizvoda i pošaljete ga na e-mail adresu shop@satovi.com, kako bismo imali evidenciju o nadolazećoj pošiljci.

Trošak prijevoza vraćenog/zamijenjenog proizvoda podmiruje kupac.

Proizvod koji je kupljen u poslovnicama tvrtke Watch Centar d.o.o. moguće je zamijeniti za drugi proizvod u tom iznosu ili skuplji (uz nadoplatu za ostatak vrijednosti) u roku od 15 kalendarskih dana od dana kupnje. Proizvod i pripadajuća ambalaža ne smiju biti korišteni ili oštećeni, a potrebno je priložiti i ostale pripadajuće dokumente kao dokaz o kupnji.
Pronađi sat
Pronađi sat

Spol

Brand

Cijena

Boja kućišta

Remen

Boja remena

Pronađi nakit
Pronađi nakit

Spol

Brand

Vrsta nakita

Cijena

Boja

Želite primati obavijesti o popustima, akcijama i specijalim promocijama?
Prijavite se na naš newsletter i odmah ostvarite 15% popusta na prvu kupovinu!