SWATCH X PEANUTS COLLECTION

SWATCH X PEANUTS COLLECTION

SWATCH X PEANUTS COLLECTION – CHARLIE BROWN, SNOOPY I EKIPA NA OKUPU!

 

 

Snoopy, Charlie Brown, Woodstock i ostatak ekipe iz Peanutsa pojavio se na Swatch satovima! Uz legendarne likove Charlesa M. Schulza, kolekcija pršti maštom i sjajnim trenucima iz stripa Peanuts, nudeći zabavu na zapešću

 

S gotovo 18.000 nacrtanih epizoda, Peanuts je jedan od najpopularnijih stripova svih vremena i temelj pop kulture. Schulzove priče spajaju djetinjaste brige s realizmom odraslih kako bi nadahnule generacije svojim toliko voljenim likovima Snoopyja, Charlieja Browna i Woodstocka.

 

 

U Swatchu su se, kažu, ludo zabavljali dok su pregledavali stranicu po stranicu stripova kako bi odabrali šest dizajna u slavu omiljenih likova. Satovi dolaze u oštrim siluetama i svijetlim bojama koje ostaju vjerne DNK brenda, ali je pozornost posvećena detaljima što ovu suradnju podiže na višu razinu. Postoje specifične reference na strip Peanuts i duhovite značajke koje se otkrivaju tek pomnijim pregledom, poput bejzbol loptice i rukavice na kazaljkama modela First Base.

 

 
Staklo i kućište izrađeni su od materijala iz bioloških izvora, dok silikonska narukvica na svakom satu nosi logo Peanutsa. Svaki sat dolazi u posebno dizajniranom pakiranju, a tko skupi svih šest modela može se dočepati okvira po mjeri, kako bi sve satove mogao pokazivati istovremeno.
 

 

Grande Bracchetto

Dva se svijeta sudaraju na figuri sata Grande Bracchetto dok Snoopy stoji pored švicarske zastave koja odaje poštovanje Swatchovom podrijetlu. Snoopy sanja da ide u mnoge avanture, ali čini se da nikad ne stigne dalje od svoje pseće kućice. Od astronauta Snoopyja do kuhara Snoopyja, jednobojni Gent remen za sat bilježi mnoge njegove snove.

 

 

 

Klunk!

Lucy je djevojka velikih aspiracija i još veće osobnosti. Uz Klunk!, Swatch savršeno bilježi njenu energiju na ljuljački, udarajući brojeve na brojčaniku i u nizu različitih situacija na remenu. Štoviše, crvena i plava boja Genta i pakiranja upućuju na odjeću koju je Lucy nosila u stripu.

 

 

HeeHeeHee

HeeHeeHee pokazuje Snoopyja kako pleše na brojčaniku i zbunjenog Woodstocka na remenu. Swatch je zauzeo minimalistički pristup s gotovo potpuno plavim dizajnom isprekidanim jednobojnim i žutim detaljima i ovaj dizajn objavljuje kao legendarnu Maxi verziju od 210 cm.

 

 

Smak!

Smak! je Swatchov retro prikaz Peanutsa iz razdoblja šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća te sadrži kompletan strip s Lucy, Snoopyjem, Charliejem Brownom, Woodstockom, Sally, Linusom i njegovom dekicom.

 

 

Pow Wow

Jarko žuti Pow Wow slavi nespretnu prirodu Charlieja Browna. Ovaj dražesni lik može se vidjeti kako skejta na brojčaniku, dok crno-bijeli otisak na remenu predstavlja njegove brojne bejzbol nezgode.

 

 

First Base

Najveća fora u Peanutsima je disfunkcionalni bejzbol tim iz susjedstva koji vodi Charlie Brown. First Base je hommage sportu koji okuplja ekipu s gotovo svim likovima na brojčaniku. U Swatchu si nisu mogli pomoći pa su kazaljke ukrasili bejzbol lopticom i rukavicom koja je pokušava uhvatiti.

 

 

Kompletnu ponudu Swatch satova provjerite na satovi.com

 


Objavljeno na Tilia Speculum, 6. 12. 2021.
Tekst napisao: Mladen Smrekar
Fotografije: Swatch


  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Premium
  • Diners
  • Discover
  • JCB
Pregled košarice Nastavi kupovati